Marković o Čačiću kao predsjedniku Gradskog vijeća: "Pokušavaju se ukrcati na naš vlak, mi smo jedini lijevi blok"

MGA | 5.4.2023. u 15:13h | Objavljeno u Aktualno

Predsjednik gradske organizacije SDP-a i zamjenik varaždinskog gradonačelnika Miroslav Marković komentirao je izjave čelnika Reformista Radimira Čačića koji sebe vidi na poziciji predsjednika budućeg saziva Gradskog vijeća Grada Varaždina.

- Već sad neki licitiraju s funkcijom predsjednika Gradskog vijeća. Mislim da prije svega, od HDZ-a do Čačića, trebaju znati da prvo trebaju osvojiti mandate i onda sjesti s nama, jer ćemo sigurno biti najbolja lista s najviše mandata, i pokušati što prije sastaviti novu većinu. Radije bih rekao ne toliko većinu, nego da se što prije pokrene ovaj grad i donese proračun u interesu grada i građana. 

Vidimo da su njihove izjave da su oni nekakav lijevi blok i da se pokušavaju ukrcati zajedno s nama na naš vlak, ali rekao bih da smo mi jedini lijevi blok. Oni su bili malo lijevo, pa malo centar, išli su s HDZ-om kad je trebalo, i s nama. Ja s tim nemam problema, ali ovo je potpuno nova utrka i ovo je čisti reset, ide se od nule i moramo paziti kako komuniciramo. Mi smo kao stranka jedini nosioc lijevog bloka u gradu Varaždinu - kaže Marković.