Kandidat MOSTA-a za varaždinskoga župana - Denis Mladenović

vv | 26.3.2021. u 14:00h | Objavljeno u Aktualno

Ovaj kraj ima golem neiskorišten potencijal, koji je zatvoren jer su stare političke strukture, koje su činile i dobre stvari, davno došle do svojih limita i taj potencijal nisu u stanju iskoristiti, ustvrdio je Nino Raspudić, koji je zajedno s Nikolom Grmojom i Antom Kujundžićem, došao u Varaždin kako bi podržali Mostovog kandidata za varaždinskoga župana – Denisa Mladenovića.

- Našli smo najboljeg mogućeg kandidata za župana, nezavisnog vijećnika Denisa Mladenovića, a njegov zamjenik bit će dr. Denis Grgurović. Bit ćemo im potpora jer su promjene potrebne i ovoj županiji – ustvrdio je Grmoja, dodajući da smo svjedoci korupcijskih afera i da ljudi iz zemlje odlaze.

Mladenović je najavio da će mu temelj rada kao župana biti kvalitetni međuljudski odnosi te da će s budućim gradonačelnikom Varaždina surađivati u interesu građana, a ne biti taoc vlastitog ega. Najavio je veći angažman psihologa jer je sve više depresivne i anksiozne djece, veću brigu za poduzetništvo i sportaše te ekološku proizvodnju.

- Uvijek sam se borio i na strani malog čovjeka. Moje političko djelovanje ima uzlazni put. U ono vrijeme kada je Čehok istaknuo kandidaturu, bio je logično rješenje kao nezavisan kandidat, nakon višegodišnjeg nerada u Varaždina. Surađivali smo do trenutka kada smo se razišli jer neke stvari nisam mogao ni htio podržati, odgovorio je Mladenović upitan o svojoj političkoj karijeri.