Kako provode ljeto poznati iz Varaždinske županije i što je po njima idealan godišnji odmor? Foto: Ilustracija

Kako provode ljeto poznati iz Varaždinske županije i što je po njima idealan godišnji odmor?

IHR/Varaždinske vijesti | 5.8.2019. u 17:47h | Objavljeno u Aktualno

Špica je turističke sezone. Dok su neki već “ispucali” svoje zaslužene ljetne godišnje odmore, drugi upravo uživaju. Jesu li se već odmorili, gdje su bili i što je po njima idealan godišnji odmor pitali smo županijske i gradske čelnike, političare, kulturnjake, ministre i predstavnike turizma Varaždinske županije.
Svoje kofere tek je ovih dana spakirao potpredsjednik Vlade i ministar graditeljstva i prostornog uređenja Predrag Štromar. Na godišnjem je od ovog tjedna, a provest će ga s obitelji u Istri. Za ministra Štromara idealan odmor je sa suprugom i dvije kćeri s kojima inače provodi manje vremena nego što bi htio, zbog brojnih obaveza. Saborski zastupnik Anđelko Stričak svoje je kofere - otpakirao: bio je s obitelji na odmoru na otoku Pagu. Priznaje da je zbog obaveza morao dva puta “skoknuti” do Zagreba, a idealan godišnji za njega bi bio odmor bez mobitela, što je, kaže, nemoguće.
U tijeku su “godišnji” i u Varaždinskoj županiji. Dok su zamjenik varaždinskog župana Tomislav Paljak i županova savjetnica Natalija Martinčević već bili na odmoru s obiteljima, dožupan Robert Vurgin upravo se odmara na Jadranu sa suprugom i kćerkom. Ovih dana na posao se, nakon godišnjeg, vraća i župan Radimir Čačić. Odmor je, kao i svake godine, proveo za kormilom broda s obitelji. 

O tome jesu li godišnji odmor već iskoristili i kako gradski dužnosnici, kulturnjaci, turistički djelatnici i druge poznate osobe pročitajte u novom broju Varaždinskih vijesti. 

Označeno u