Jeste li ih vidjeli: Traže se 65-godišnji Marijan Frntić i 15-godišnja Vanja Brezak

VV | 30.8.2021. u 12:40h | Objavljeno u Aktualno

U petak, 27. kolovoza, nestao je 65-godišnji Marijan Frntić iz Poljane Biškupečke. Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, Frntić se udaljio s adrese prebivališa u nepoznato.  Visok je 170 centimetara, sijede kose i srednje tjelesne razvijenosti. Na leđima ima tetovažu tigra ili pume, na lijevoj podlaktici tetovažu noža i srca, a na jednoj od podlaktica ožiljke od žilete.

U ponedjeljak, 23. kolovoza, nestala je 15-godišnja Vanja Brezak iz Donjeg Vratna. Prema Nacionalnoj evidenciji nestalih osoba, udaljila se s adrese prebivališta u nepoznato.  Visoka je 155 centimetara, crne boje kose, plavih očiju, a u trenutku nestanka bila je odjevena u rozu bluzu, tamne suknje s uzorkom ruža, a na nogama je nosila bijele tenisice.

U slučaju da posjedujete informacije o ovoj osobi molimo vas da obavijestite najbližu policijsku postaju ili nazovete na broj 192. Također, informacije možete dostaviti i putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Označeno u