Imate pitanja o nepropisnom parkiranju ili kamionskom prometu? Dođite u Info-centar varaždinske policije Foto: VV arhiva / ilustracija

Imate pitanja o nepropisnom parkiranju ili kamionskom prometu? Dođite u Info-centar varaždinske policije

Varaždinske vijesti | 3.8.2020. u 18:33h | Objavljeno u Aktualno

U Info centru policije, koji se nalazi na Gradskoj tržnici Varaždin (prostor s lijeve strane ulaza kroz vežu iz Kukuljevićeve ulice), u utorak, 4. kolovoza i četvrtak, 6. kolovoza od 9 do 12 sati građanima će biti na raspolaganju policijski službenik u cestovnom prometu i inspektor prometa na cestama Ministarstva prometa.

Teme o kojima se građani mogu informirati su nepropisno parkiranje i kamionski promet u gradu Varaždinu. U kojim situacijama pauk premješta parkirano vozilo? Kome i kada se žaliti u situaciji da pauk premjesti vozilo? Tko kažnjava i koje su kazne za nepropisno parkiranje?

- Pozivamo zainteresirane građane, ukoliko imaju kakvih pitanja, problema i slično da slobodno dođu u Info centar policije i informiraju se od stručnih osoba, odnosno mogu slobodno dobiti besplatni savjet kome se obratiti i kako riješiti određeni problem - pozivaju iz policije.