HNS Varaždin o obnovi Graberja: "Drago nam je da je naš prijedlog napokon prepoznat" Foto: VV arhiva

HNS Varaždin o obnovi Graberja: "Drago nam je da je naš prijedlog napokon prepoznat"

Varaždinske vijesti | 16.9.2024. u 14:44h | Objavljeno u Aktualno

- Podružnica Hrvatske narodne stranke Varaždin sa zadovoljstvom pozdravlja najavu gradonačelnika Varaždina, Nevena Bosilja, o početku projektiranja izgradnje dvorane na mjestu dosadašnjih balona u Graberju - ističe se u priopćenju, odnosno reagiranju podružnice HNS Varaždin vezano uz najavu gradonačelnika Bosilja o obnovi Graberja.

- Drago nam je vidjeti da je dio prijedloga koji smo uputili još prije gotovo godinu dana ( https://www.facebook.com/share/p/WKnme4QtYJrMLuGH/ , https://www.varazdinske-vijesti.hr/drustvo/hns-grada-varazdina-umjesto-realizacije-projekata-gradski-oci-se-fokusirali-na-dizanje-poreza-i-nameta-76477), napokon prepoznat i prihvaćen. Izgleda da je ponekad potrebno vrijeme da kvalitetne ideje sazriju, no izuzetno nas veseli to što su se i u ovom slučaju pokazale kao pravi put za razvoj sportskih i javnih sadržaja u našem gradu - naveli su HNS-ovci.

- Moramo naglasiti da smo u HNS-u uvijek davali dobre ideje i imamo ih još puno, ali ono što nam je najvažnije jest da se one provedu u djelo na dobrobit svih Varaždinki i Varaždinaca. Iako pohvaljujemo gradonačelnika na ovoj odluci, nadamo se da će u budućnosti biti spremniji za otvoreni dijalog i konstruktivnu suradnju. HNS Varaždin uvijek je otvoren za razgovore o svim projektima koji mogu unaprijediti naš grad, a spremni smo zajedno raditi i na ostalim našim prijedlozima, uključujući one koji se tiču razvoja infrastrukture, obrazovanja i gospodarstva - napominju i HNS-a.

- Vjerujemo da zajedničkim snagama, kroz transparentnost i otvorenost, možemo našim građanima osigurati kvalitetniji život u našem Varaždinu, što je najviši prioritet u programu Podružnice HNS Varaždin - poručili su iz varaždinskog HNS-a.

Označeno u