HNS-ovci i SDP-ovci na varaždinskom placu podijelili 600 porcija ribica

Varaždinske vijesti | 14.4.2017. u 15:19h | Objavljeno u Aktualno

Na varaždinskom placu danas je podijeljeno 600 porcija ribica. Riječ je o već tradicionalnoj akciji HNS-a podružnice Varaždin, koja se svake godine organizira na Veliki petak.

Podjeli ribica priključili su se i Predrag Štromar, aktualni župan i predsjednik HNS-a Varaždinske županije, te Alen Kišić, aktualni dožupan i predsjednik varaždinskog gradskog SDP-a. Ribice su dijelili i Jelena Zrinski Berger, v.d. predsjednica HNS-a Podružnice Varaždin, Nikola Plavec, HNS-ov kandidat za zamjenika varaždinskog gradonačelnika, kao i Barbara Antolić Vupora, SDP-ova kandidatkinja za zamjenicu župana.

- Gradska podružnica HNS-a svake godine na Veliki petak dijeli ribice. To je prilika da njegujemo tradiciju i da građanima zaželimo miran i blagoslovljen Uskrs – rekao je Štromar.

- Blagdani su uvijek prilika da se podsjetimo na one najbitnije stvari u životu, ali i da se odmaknemo od dnevnih rutina. Drago mi je da smo danas, na Veliki petak, prijepodne proveli s našim Varaždinkama i Varaždincima – rekao je Kišić.