Hrvatsko-bjeloruski gospodarski forum održan je u travnju ove godine u Varaždinu Foto: VV arhiva

HGK Varaždin poziva na Bjelorusko-hrvatski gospodarski forum

I.D./Varaždinske vijesti | 29.10.2015. u 08:06h | Objavljeno u Aktualno

Hrvatska gospodarska komora - Županijska komora Varaždin, u suradnji s Trgovinsko-industrijskom komorom Brest iz Bjelorusije i gradovima Varaždinom i Brestom, organizira Bjelorusko-hrvatski gospodarski forum i B2B susrete.

Forum i B2B susreti će se održavati od 26. do 27. studenoga u Brestu (Bjelorusija). Riječ je o nastavku suradnje i zajedničkom radu na poboljšanju međusobnih gospodarskih odnosa nakon potpisivanja Sporazuma o suradnji dviju komora u travnju, za vrijeme Hrvatsko-bjeloruskoga gospodarskog foruma u Varaždinu.

Kako ističu iz ŽK Varaždin, bjeloruske tvrtke pokazuju interes za nastavak, uspostavu i širenje trgovačke, gospodarske i investicijske suradnje s hrvatskim gospodarstvenicima, isto kao i predstavnici raznih vladinih i nevladinih organizacija iz Regije Brest, koji će također sudjelovati na ovom forumu.

- Trgovinsko-industrijska komora Brest će osigurati učinkovito pronalaženje tvrtki partnera za svakog prijavljenog sudionika iz Hrvatske prema interesu i zahtjevu - napominju iz ŽK Varaždin.

Kotizacija za sudjelovanje na forumu i B2B susretima po sudioniku iznosi 890 eura, a uključuje cjelovitu ponudu i uslugu: transfere od aerodroma Varšava do Bresta i natrag, sve druge transfere u Bjelorusiji, hotelski smještaj, cjelovitu prehranu, osigurano prevođenje, B2B susrete, te organizirane posjete tvrtkama i ustanovama. Potrebno je ishoditi ulaznu vizu za Bjelorusiju u Veleposlanstvu Republike Bjelorusije u Beču, a postoji mogućnost pojednostavljenog postupka za čitavo izaslanstvo.

Iz ŽK Varaždin pozivaju tvrtke zainteresirane za poslovnu suradnju s bjeloruskim tvrtkama, one koji traže poslovnog partnera u Bjelorusiji te sve koji imaju pitanja u vezi s planovima za poslovanje na navedenom tržištu, odnosno trebaju određena saznanja i informacije o tom tržištu, da se prijave za sudjelovanje na forumu putem online prijavnice na internetskoj stranici ŽK Varaždin, najkasnije do ponedjeljka, 2. studenoga.

Osoba za kontakt u ŽK Varaždin je Ksenija Mikšaj, Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite., tel. 042/405-470 i 042/405-405.