Habijan sa stranačkim kolegama o problemima u Zbelavi i Kućanu, bit će riješena i trafostanica Foto: HDZ Varaždin

Habijan sa stranačkim kolegama o problemima u Zbelavi i Kućanu, bit će riješena i trafostanica

Varaždinske vijesti | 20.3.2019. u 19:00h | Objavljeno u Aktualno

U ponedjeljak 18. ožujka u prostorijama Mjesnog odbora Gornji Kućan održan je sastanak s članstvom HDZ-a kojem su, uz predsjednika varaždinske Gradske organizacije HDZ-a, Damira Habijana, nazočili članovi temeljnih ogranaka stranke iz Gornjeg i Donjeg Kućana, Kućan Marofa i Zbelave.

- U razgovoru sa stranačkim kolegama doznao sam koji su najvažniji problemi na njihovom području, ali i čuo određene prijedloge i inicijative. Tako smo, između ostalog, razgovarali o uređenju nogostupa na potezu Zbelava-Trnovec uz županijsku cestu - istaknuo je Habijan.

Jedna od tema bio je i problem koji žitelje Gornjeg Kućana muči već dulje vrijeme, a vezan je uz trafostanicu.

- Bio je problem izmještanja, odnosno pronalaska lokacije za izgradnju nove trafostanice. To je, prema riječima Zvonka Rožmarića iz HEP-a, sad riješeno i očekujemo da će se do kraja godine ta situacija riješiti u cijelosti - rekao je Habijan te dodao da je jedno od pitanja bilo vezano uz postavljanje nove rasvjete u Gornjem Kućanu, odnosno osvjetljavanja Ulice sv. Nikole.

Kad je riječ o Kućan Marofu, razgovaralo se o postavljanju novog asfaltnog sloja u Radničkoj ulici te o zamjeni drvenih stupova za rasvjetu u Varaždinskoj ulici.

Jedan od prijedloga koji su se mogli čuti na sastanku je postavljanje uspornika u Varaždinskoj ulici u Donjem Kućanu.

- Mještani traže postavljanje uspornika nasuprot osnovne škole i dječjeg vrtića, a obećao sam im da ću s tim u vezi kontaktirati nadležni odjel u Gradu Varaždinu. Naravno, svoju suglasnost prije toga mora dati MUP, odnosno PU varaždinska - istaknuo je Habijan.

habijan_gornji_kucan_3.jpg

habijan_gornji_kucan_2.jpg

habijan_gornji_kucan_1.jpg

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci