Habijan poručio Bernardiću: HDZ nije niti stvorio problem bala u Brezju, niti ga je produbio Foto: Ilustracija/Arhiva Varaždinske vijesti

Habijan poručio Bernardiću: HDZ nije niti stvorio problem bala u Brezju, niti ga je produbio

Varaždinske vijesti | 23.10.2018. u 08:26h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Predsjednik varaždinskog HDZ-a i Predsjednik Gradskog vijeća Grada Varaždina Damir Habijan komentirao je sinoć na društvenim mrežama istup predsjednika SDP-a Davora Bernardića koji je također na društvenim mrežama prozvao HDZ za "varaždinski otpad".

- I tako, gospodin Bernardić, koji se nedavno špancirao u našem Varaždinu, prozvao je HDZ za aferu "VŽ otpad" i štetu od 220 milijuna HRK? Dobronamjerno ga savjetujem da se prije ovakvih objava raspita o činjenicama i razlozima koji su doveli da je naš grad već više od 10 godina pod opsadom bala. Ministar Zmajlović, ministrica Holly iliti SDP-ovi ministri. Gradska vlast SDP i HNS? Gdje je tu HDZ? Tko je pokrenuo sulude sudske postupke zbog kojih gradu Varaždinu prijeti više stotina milijuna HRK štete? HDZ Grada Varaždina tek je zadnjih godinu i pol došao u priliku da zajedno sa svojim partnerima radi na rješavanju navedenog problema. HDZ Grada Varaždina niti je problem stvorio niti ga je produbio. Ovakvim izjavama "šef" oporbe nadmašio je svoje izjave o lijepom Zagrebu po kiši - poručio je Habijan Bernardiću.

Podsjetimo, predsjednik SDP-a Bernardić je nakon jučerašnje presude bivšem premijeru Ivi Sanaderu komentirao kako se "od Sanadera do danas u HDZ-u ništa nije promijenilo" te je pobrojio afere HDZ-ove vlasti, među kojima je spomenuo i varaždinski otpad.