Mario Habek: Alen Kišić i dalje ima moju podršku Foto: Krešimir Đurić/VV arhiva

Mario Habek: Alen Kišić i dalje ima moju podršku

N.P. | 5.6.2017. u 11:23h | Objavljeno u Aktualno

- Birači u Varaždinu odlučili su da Čehok bude gradonačelnik i ja mu čestitam na pobijedi - rekao je Mario Habek, predsjednik Županijske organizacije SDP-a na današnjoj konferenciji za novinare, navodeći kako Alen Kišić i dalje ima njegovu podršku te da smatra da je on bio najbolji kandidat za gradonačelnika Varaždina.

Rekao je da osuđuje sve one kritičare koji su i prije izbora, ali i unutar ova dva kruga, koristili energiju za kritiziranje stranačkog vodstva i stranačkih kandidata na lokalnim izborima, ali da se to događalo ne samo u Varaždinskoj županiji nego u cijeloj Hrvatskoj, te da se na taj način šteti stranci.

Na konferenciji je bio i novi načelnik općine Petrijanec, Željko Posavec, koji se zahvalio svim građanima na potpori, te rekao da je kampanja bila kvalitetno odrađena zbog čega se i uspio dobro predstaviti kao osoba koja može pomoći općini Petrijanec.

Habek je za kraj rekao da je zadovoljan uspjehom koji su postigli na lokalnim izborima.
- SDP je u ovim kriznim situacijama pokazao da je spreman na sve izazove. Osvojili smo isti broj vijećnika kao i prije četiri godine u svim općinama i gradovima, samostalno dobili Ludbreg, imamo novi načelnički mandat u Petrijancu, zadržali mjesta tamo gdje smo i dosad obnašali funkcije. To sve znači da je rezultat dobar - zaključio je Habek.