Gradonačelnik Neven Bosilj čestitao Varaždincima i Varaždinkama Dan grada i Blagdan sv. Nikole

VV | 6.12.2022. u 09:47h | Objavljeno u Aktualno

Drage Varaždinke i Varaždinci,

Varaždin, kao moderan, srednjeeuropski grad, prije svega je grad uspješnih, zadovoljnih i ponosnih ljudi. Grad mogućnosti, potencijala koje svatko od nas na svoj način oplemenjuje. Grad, u kojemu su ljudi ponosni što su u njemu rođeni, sretni što u njemu imaju prilike živjeti, poduzetni jer žele pridonijeti njegovom razvoju, Grad visokog društvenog, socijalnog i komunalnog standarda.

Cijenimo svaki rad i trud za dobrobit našega Grada jer u svakom razdoblju povijesti za sve ono najbolje bili su zaslužni ljudi. Svi mi, koji sada živimo, moramo svoje zadaće izvršiti, a ne ih ostavljati budućim generacijama, moramo mijenjati na bolje naš Grad sa željom da njegov identitet i tradicija ostanu isti, jer, identitet Varaždina zapravo je identitet Varaždinaca.

Čestitam i na nagradi za najbolji veliki grad po kvaliteti života. To je nagrada za koju je svatko od vas zaslužan,  jer Varaždin su ljudi!

Svima vama, vašim obiteljima želim da i dalje pridonosite svojim radom i životom daljnjem napretku našega Grada, čestitam Dan grada i blagdan sv. Nikole njegova zaštitnika.