Građani Varaždinskih Toplica opet pokazali veliko srce – još jedna donacija za Glinu

vv / grad varaždinske toplice | 20.1.2021. u 16:45h | Objavljeno u Aktualno

Iz grada Varaždinskih Toplica u utorak su ponovno na područja pogođena potresom dostavljene prijeko potrebne donacije. Naime, u nedjelju je u organizaciji Grada u Vatrogasnom domu održano prikupljanje materijalne pomoći za stanovništvo grada Gline koje se suočava s posljedicama razornog potresa.

v._toplice_donacija_glina_1.jpeg

Prikupljale su se grijalice, deke, cerade, folije, čizme, produžni kablovi, pelene i druge higijenske potrepštine. Također, Grad je donirao 100 pari podstavljenih gumenih čizama koje su stanovnicima Gline sada najpotrebnije.

v._toplice_donacija_glina_7.jpeg

Donacija je predana na punktu Dječjeg vrtića „Bubamara” Glina koji polazi 130 mališana, a čiji roditelji mogu odmah na licu mjesta preuzeti potrebne stvari.

- Zahvaljujemo svim fizičkim i pravnim osobama koje su se odazvale ovoj akciji prikupljanja. I dalje smo u kontaktu s ljudima u Glini i možemo potvrditi da će biti još prikupljanja pomoći jer je potreba uistinu velika. Naši su građani ponovno pokazali da imaju veliko srce i nadamo se da će i ubuduće imati sluha za najpotrebitije – poručila je gradonačelnica Varaždinskih Toplica Dragica Ratković.

v._toplice_donacija_glina_2.jpeg