Grad Varaždin potpisuje ugovore s Fondom za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost

VV | 26.4.2022. u 16:26h | Objavljeno u Aktualno

srijedu, 27. travnja 2022. godine u 12.20 sati u salonu Gradske vijećnice, gradonačelnik Grada Varaždina dr. sc. Neven Bosilj i zamjenik gradonačelnika Miroslav Marković održat će sastanak s direktorom Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost Sinišom Kukićem na kojem će razgovarati vezano uz problematiku sanacije baliranog otpada, aktualnim projektima koji se provode u Gradu Varaždinu kao i o onim na koje je Grad već aplicirao ili će tek aplicirati u budućem razdoblju. Nakon radnog dijela sastanka, gradonačelnik i direktor Fonda potpisat će tri ugovora u ukupnom iznosu od 1.202.390,50 kn sredstava iz FZOEU.

Uz gradonačelnika i zamjenika, sastanku će nazočiti Vesna Haluga, privremena pročelnica Upravnog odjela za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća Grada Varaždina, Danijela Vusić, privremena pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti, Goranka Grgić, privremena pročelnica Upravnog odjela za gospodarske djelatnosti, Vlado Podbrežnički, privremeni pročelnik Upravnog odjela za gradnju i komunalno gospodarstvo, Željko Bedeković, predsjednik Uprave Razvojne agencije Sjever – DAN, Bruno Ister, direktor TD Varkom d.d. Varaždin, Jelena Sekelj, direktorica TD Parkovi d.o.o. Varaždin, Zoran Svetec, direktor TD Čistoća d.o.o. Varaždin i Mirka Jozić, konzultantica gradonačelnika.

Iz Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost, uz direktora Sinišu Kukića, sastanku će nazočiti Aleksandra Čilić, načelnica Sektora zaštite okoliša, Zvonimir Majić, načelnik Sektora za gospodarenje posebnim kategorijama otpada, Helena Iveković, načelnica Sektora za pravne poslove, Aleksandar Halavanja, voditelj Službe za sustavno gospodarenje energijom, Sektor za energetsku učinkovitost, Hrvojka Petrović Grahli, voditeljica Ureda direktora i Ojdana Rajić Azinović, Služba za odnose s javnošću.