Grad Varaždin podržao povratak vojske, a najavljen je i bogat program

Varaždinske vijesti | 12.12.2018. u 11:52h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Varaždinski gradonačelnik Ivan Čehok i njegov zamjenik Zlatan Avar jutros su u Gradskoj vijećnici primili brigadnog generala Zdravka Jakopa, državnog tajnika u Ministarstvu obrane RH i Roberta Puju, predsjednika Udruge veterana 7. gardijska brigada PUMA.

Tema razgovora bio je program obilježavanja 26. obljetnice osnutka 7. gardijske brigade PUMA i 11. godišnjice 2. MB PUMA te povratak postrojbe Hrvatske vojske u varaždinsku vojarnu u Optujskoj ulici.

Gradonačelnik Čehok je tom prilikom naglasio kako Grad Varaždin podržava povratak Hrvatske vojske, nasljednika tradicije legendarne postrojbe PUMA u Varaždin te kako će Grad pružiti svu moguću podršku u okviru svojih mogućnosti i nadležnosti.

Pozivnica_-_POVRATAK_PUMA1.jpg

Također, sve su građane pozvali da se odazovu na programe obilježavanja koji će se odvijati od 19. do 22. prosinca ove godine na različitim lokacijama.

Građani su posebno pozvani na veliki Božićni koncert Simfonijskog puhačkog orkestra Hrvatske vojske i gostiju koji će biti održan u Gradskoj sportskoj dvorani Arena Varaždin u srijedu, 19. prosinca, od 19:30 sati uz besplatan ulaz. Od gostiju ovog vrhunskog orkestra najavljeni su solisti Barbara Suhodolčan, Adalbert Turner Juci, Radovan Cavallin te Šibensko pjevačko društvo „Kolo“.

BOŽIĆNI_KONCERT_PUME1.jpg

Označeno u