Grad Varaždin otvara javne natječaje za kupnju POS stanova i najam gradskih stanova Foto: VV arhiva / ilustracija

Grad Varaždin otvara javne natječaje za kupnju POS stanova i najam gradskih stanova

Varaždinske vijesti | 21.2.2020. u 12:27h | Objavljeno u Aktualno

Od utorka 25. veljače bit će otvoren Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za kupnju stanova građenih po Programu društveno poticane stanogradnje za naredno razdoblje, a istog dana će se objaviti u Varaždinskim vijestima i na web stranicama Grada Varaždina i Javne ustanove Gradski stanovi, zajedno s obrascem za podnošenje zahtjeva.

Osim sa web stranica, obrasci će se moći preuzeti i osobno u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Trg slobode 12/II. Ispunjene obrasce i potrebnu popisanu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije zaključno do 11. ožujka 2020. natrag u Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, Trg slobode 12/II, putem pošte ili osobno.

Od utorka 10. ožujka bit će otvoren i Javni natječaj za prikupljanje zahtjeva za dodjelu u najam stanova u vlasništvu ili pod upravljanjem Grada Varaždina za naredno razdoblje, a istog dana će se objaviti u Regionalnom tjedniku i na web stranicama Grada Varaždina, zajedno s obrascem za podnošenje zahtjeva. Osim sa web stranica, obrasci će se moći preuzeti i osobno u Upravnom odjelu za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša Grada Varaždina, Trg slobode 12/II.

Ispunjene obrasce i potrebnu popisanu dokumentaciju potrebno je dostaviti najkasnije zaključno do 01. travnja 2020. natrag u Upravni odjel za komunalne poslove, urbanizam i zaštitu okoliša, osobno ili putem pošte.

Označeno u
Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.
Povezani članci