Grad Varaždin objavio poziv za podnošenje prijava za dodjelu peletiranog gnojiva Foto: VV arhiva

Grad Varaždin objavio poziv za podnošenje prijava za dodjelu peletiranog gnojiva

Varaždinske vijesti | 13.9.2023. u 09:04h | Objavljeno u Aktualno

Grad Varaždin je objavio Javni poziv za podnošenje prijava za dodjelu organskog peletiranog gnojiva u 2023. godini s ciljem poticanja građana na uzgoj zdrave hrane za vlastite potrebe.

Na Javni poziv mogu se prijaviti fizičke osobe s prebivalištem na području Grada Varaždina, a prihvatljiva vrsta zemljišta za prijavu jest zemljište pogodno za proizvodnju poljoprivrednih proizvoda koje je po načinu uporabe u katastru opisano kao:

- vrt, oranica, voćnjak i vinograd na području Grada Varaždina i/ili
- voćnjak i vinograd na području Varaždinske županije.

Svoje prijave građani mogu podnijeti putem on line obrasca koji se nalazi na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina https://varazdin.hr/javni-pozivi/javni-poziv-podnosenje-prijava-dodjelu-organskog-peletiranog-gnojiva-2023-godini-10674/ od 8. do 17. rujna 2023. godine.

Za sve dodatne informacije i upite vezane uz ovaj Javni poziv građani se mogu javiti isključivo putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Nakon završetka roka za podnošenje prijava i obrade pristiglih prijava, na službenoj mrežnoj stranici Grada Varaždina www.varazdin.hr objavit će se Odluka za dodjelu organskog peletiranog gnojiva u 2023. godini.