GRAD VARAŽDIN Objavio Javni poziv za dodjelu potpora poljoprivrednicima

VV | 3.11.2022. u 20:00h | Objavljeno u Aktualno

Temeljem Programa potpora poljoprivredi na području Grada Varaždina od 2022. do 2025. godine koji je donesen u rujnu ove godine, gradonačelnik Grada Varaždina raspisao je sedam javnih poziva za poljoprivrednike s područja Grada Varaždina.

- Kroz navedene mjere Grad želi pomoći poljoprivrednicima sufinancirajući aktivnosti vezane uz promociju poljoprivrednih proizvoda, prodaju poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici te okrupnjavanje zemljišta, sufinanciranje opreme za poljoprivrednu proizvodnju i preradu, dokumentacije za prijavu na nacionalne i međunarodne natječaje, nabave i postavljanja novih plastenika ili staklenika i prehrane pčelinjih zajednica - stoji u objavi.

Javni pozivi objavljeni su na službenim mrežnim stranicama Grada Varaždina zajedno sa svim obrascima i izjavama potrebnim za prijavu.

Što se točno sufinancira:

MJERA A - Sufinanciranje programa samoopskrbnog obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (SOPG), obiteljskog poljoprivrednog gospodarstva (OPG) te udruga i zadruga

MJERA B - Sufinanciranje izravne prodaje poljoprivrednih proizvoda na Gradskoj tržnici u Varaždinu za samoopskrbna obiteljska poljoprivredna gospodarstva (SOPG) i obiteljska poljoprivredna gospodarstva (OPG)

MJERA C - Sufinanciranje nabave nove opreme za preradu i pakiranje poljoprivrednih proizvoda

MJERA D - Sufinanciranje okrupnjavanja poljoprivrednog zemljišta na području Grada Varaždina

MJERA E - Sufinanciranje prihrane pčelinjih zajednica

MJERA F - Sufinanciranje nabave i postavljanja novih plastenika ili staklenika na području Grada Varaždina

MJERA G - Sufinanciranje projektne dokumentacije za prijavu projekata na natječaje nacionalnih i međunarodnih fondova

Rok za dostavu prijava je 1. prosinca 2022. godine do 12 sati, bez obzira na način dostave. Sve dodatne informacije vezane uz javne pozive mogu se dobiti putem e-mail adreseOva e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..