FOTO Svi županovi ljudi: Narodna stranka Reformisti predstavila svoje kandidate

VV | 9.3.2021. u 18:50h | Objavljeno u Aktualno

Narodna stranka Reformisti su danas u konferencijskoj dvorani Arene Varaždin predstavili svoje kandidate za gradonačelnike, gradonačelnice, načelnike i načelnice gradova i općina diljem Varaždinske županije. Na samom predstavljanju bili su prisutni predsjednik Radimir Čačić, potpredsjednica stranke Natalija Martinčević, zamjenik župana Robert Vugrin, kao i državni tajnik Ministarstva znanosti i obrazovanja Tomislav Paljak.

- Narodna stranka Reformisti izaći će na izbore u svih 28 gradova i općina. U 17 gradova i općina izlazimo sa svojim kandidatima NS Reformisti. U nekoliko općina i gradova podržat ćemo nezavisne kandidate, a koji će biti na listama Narodne stranke Reformisti. U preostalih nekoliko općina izaći ćemo s listama NS Reformisti za općinska vijeća. Ovako velik broj kandidata, ali i listi, je činjenica da naša stranka u županiji broji preko 4 tisuće članova i govori o tome da ovdje na sjeveru prepoznaju rad i rezultate - rekla je Natalija Martinčević na otvaranju predstavljanja kandidata NS Reformista za predstojeće lokalne izbore. 

Velimir Sekol će se kandidirati za načelnika Općine Bednja, Sanja Kočet za načelnicu Općine Donja Voća, Rade Stopinšek za načelnika Općine Gornji Kneginec, Kristina Geci Smoljo za gradonačelnicu Ivanca, Rajko Solar za načelnika Općine Jalžabet, Drago Oštarjaš za načelnika Općine Klenovnik, Vjeran Ježek za gradonačelnika Lepoglave, Krešimir Horvat za gradonačelnika Ludbrega, Branimir Nađ za načelnika Općine Martijanec, Renato Podbojec za načelnika Općine Maruševec, Luka Brezovec za gradonačelnika Novog Marofa, Roman Strelec za načelnika Općine Petrijanec, Valerija Paljak za načelnicu Općine Sračinec, Verica Vitković za načelnicu Općine Trnovec Bartolovečki, Željko Bedeković za gradonačelnika Varaždinskih Toplica i Božidar Šipek za načelnika Općine Vinica, dok na današnjem predstavljanju nije bilo samo još Borka Mikića koji će se kandidirati za načelnika Općine Sveti Ilija.