FOTO: Radnici Parkova tijekom Špancirfesta radili pojačanim tempom Foto: Parkovi d.d.

FOTO: Radnici Parkova tijekom Špancirfesta radili pojačanim tempom

Varaždinske vijesti | 27.8.2018. u 09:09h | Objavljeno u Aktualno

Završio je jubilarni, 20. Špancirfest na kojemu su uz sve gradske službe, svoj dio zadaće uspješno odradili i varaždinski Parkovi. Tvrtka se pobrinula da svi prilazi gradu budu svakodnevno besprijekorno uređeni pa su radnici Parkova radili značajno pojačanim intenzitetom.

Uz plijevljenje, oblikovanje i okapanje ukrasnog grmlja, cvjetnih gredica i trajnica na kamenjarima te oblikovanje i čišćenje parkovnih staza, Parkovi su pojačali košnju užeg centra grada i prilaza u grad, postavljanje su i dodatne kante za otpad, pojačano je dnevno i noćno čišćenje zelenih površina užeg gradskog središta.

Tijekom trajanja Festivala tvrtka je, uz svoje redovne poslove na održavanju zelenih površina u cijelom gradu, odigrala ulogu logističke potpore organizatoru poput prijevoza, utovara, ukrašavanja grada te postavljanja razne infrastrukture potrebne za održavanje samog događanja.

Direktor Parkova Alen Runac zadovoljan je angažmanom svojih djelatnika.

- Špancirfest je događanje kojim se promovira grad Varaždin ne samo u Hrvatskoj, nego i u regiji, a dolazi i mnogo turista iz dalekih zemalja jer agencije sve učestalije u posjet Hrvatskoj uključuju i naš Festival. Stoga takvu promociju, od koje će svi građani Varaždina imati korist zbog većeg turističkog priljeva, moramo odraditi besprijekorno. Svjesni su toga i naši djelatnici koji su odradili veliki posao i na tome im u svoje ime, u ime tvrtke ali i Županije najljepše zahvaljujem. Nije izlizano kad se kaže da jedino svi zajedno možemo stvoriti bolji život za Varaždince. To se vidi upravo na ovakvim primjerima – zadovoljan je direktor.

Osim što su se brinuli za gradske zelene površine, Parkovi su već tradicionalno i sami nastupili kao izlagači na Špancirfestu.

parkovi_varazdin_spancirfest_01.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_02.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_03.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_04.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_05.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_06.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_07.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_08.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_09.jpg

parkovi_varazdin_spancirfest_10.jpg