FOTO Osvanuo oglas s dvosobnim stanom u budućoj, renoviranoj zgradi bivše VAMA-e; kvadrat stana 3.300 eura

VV | 18.11.2022. u 15:40h | Objavljeno u Aktualno

Na najpoznatijem internetskom oglasniku osvanuo je oglas koji na prodaju nudi dvosoban stan u budućoj, renoviranoj zgradi nekadašnje VAMA-e na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Oglas je prije dva dana postavila varaždinska agencija za promet nekretninama, a u oglasu se ističe da je riječ o jedinstvenoj lokaciji u centru grada.

Stan je na 4. katu, površine od 75,45 četvorna metra, ukupna cijena je 248.985 eura tj. 3.300 eura po kvadratu, a rok za dovršetak zgrade je kraj 2024. godine.

- Zgrada u rekonstrukciji u samom centru grada! Stambeno poslovna zgrada koja se sastoji od prizemlja i četiri kata. U prizemlju će se nalaziti vrhunski poslovni prostori, a na katovima vrhunski moderno opremljeni stanovi u blizini svega što Vam je potrebno za lak i ugodan obiteljski život.

Parkirna mjesta biti će smještena u podzemnoj garaži te će s liftom biti povezana s gornjim etažama. Srednje škole, osnovne škole, bolnica, gradska uprava, autobusna stanica, policijska postaja, nalaze se u krugu od 0,5 km – 1 km.

STAN V4 -4 - nalazi se na 4.katu zgrade, sastoji se od ulaznog prostora,wc-a, garderobe, gospodarstva, dnevnog boravka, kuhinje s blagavonom, spavaće sobe, kupaonice, loggie - stoji u oglasu koji se može vidjeti na LINK-u.

Galerija slika