FOTO Gužva na otvorenju varaždinske Emmezete, koja se prostire na šest tisuća kvadrata Foto: Krešimir Đurić

FOTO Gužva na otvorenju varaždinske Emmezete, koja se prostire na šest tisuća kvadrata

V.V. | 19.4.2018. u 17:27h | Objavljeno u Aktualno

Trgovački lanac Emmezeta, koji prodajne centre ima u Zagrebu, Osijeku, Splitu, Rijeci, Slavonskom Brodu, Dubrovniku i Zadru, danas je otvorio svoja vrata i u Varaždinu.

Ovaj je centar otvoren u gospodarskoj zoni na južnom ulazu u grad na adresi Gospodarska 35.

- Odluka o otvorenju Emmezetinog centra u Varaždinu je bila jednostavna. To je deseti Emmezetin centar u Hrvatskoj, a Varaždin sigurna spada u top 10 destinacija u Hrvatskoj. Kako po broju stanovnika tako i po kupovnoj moći - kazao nam je predsjednik uprave Emmezete, Slobodan Školnik.

Dodao je kako je to jedan od većih prodajnih centara u Hrvatskoj te će Varaždincima biti dostupan cjelokupni asortiman.

- Emmezeta je poznata po namještaju, dekoracijama i sitnicama za uređenje doma i naravno elektronici i bijeloj tehnici. Lider je u prodaji televizora u Hrvatskoj i prvu puta će kupci u Varaždinu imati i po dvjestotinjak modela televizora što dosada nikad nije bilo - istaknuo je Školnik.

Centar se prostire na impresivnih šest tisuća četvornih metara, a u asortimanu se može naći baš sve za uređenje vrta i doma.

Emmezeta centar Varaždin zapošljava 45 djelatnika što je od velikog značaja za cijeli kraj.

Inače, Emmezeta je vrlo uspješna internacionalna kompanija koja u Hrvatskoj zapošljava oko 1000 ljudi te ostvaruje gotovo milijardu kuna godišnje.

- Emmezeta pripada jednoj obitelji koja posluje u 32 zemlje svijeta sa 130.000 zapposlenih i 16 milijuna eura prihoda. Zato smo izrazito konkurentni i nudimo najbolje cijene na tržištu - ističu u Emmezeti.

Spomenimo i kako u povodu otvorenje Emmezeta nudi brojne pogodnosti pa je od devet sati ujutro u varaždinskom centru poprilična gužva. Posebne akcije u povodu otvorenje dostupne su od danas do 29. travnja u svim Emmezeta centrima i u webshopu.