FlixBus širi mrežu autobusnih linija i povezuje Varaždin s 800 destinacija Foto: FlixBus

FlixBus širi mrežu autobusnih linija i povezuje Varaždin s 800 destinacija

V.M./Varaždinske vijesti | 12.7.2016. u 12:06h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je FlixBus službeno ušao u Hrvatsku, i Varaždin postaje dio mreže europskog autobusnog prijevoza putnika i bit će povezan s 800 europskih destinacija.

FlixBus je njemački start-up koji je u samo tri godine svojim poslovnim modelom, zasnovanim na visoko inovativnoj tehnološkoj platformi i iskustvu tradicionalnih regionalnih poduzeća proširio mrežu autobusa na 800 destinacija te 20 zemalja, okupio oko sebe 250 autobusnih partnera diljem Europe i preuzeo neke od najvećih konkurenata na tržištu te postao sinonim za putovanja Europom, kažu iz FlixBusa.

Hrvatska, a sada i Varaždin i regija dio su FlixBus mreže, a regionalni autobusni prijevoznik Vincek jedan je od hrvatskih partnera FlixBusa.

Od srpnja, centri poput Varaždina i Koprivnice biti će povezani svakodnevno sa Slovenijom i Njemačkom direktno, a uz presjedanje u nekim od glavnih čvorišta poput Münchena, Frankfurta ili Stuttgarta, putnici će moći odmah nastaviti putovanje i u najudaljenije gradove Europe po prihvatljivim cijenama.

FlixBus će se varaždinskoj javnosti predstaviti na konferenciji za medije u petak, 15. srpnja, na Kapucinskom trgu u Varaždinu.

Označeno u