Dražen Čelar odlazi iz Gradskog vijeća, najavio da mu je ovo posljednja sjednica

| 14.4.2022. u 16:54h | Objavljeno u Aktualno
Ljekarne VŽŽ

Nakon što je zamijenio Nikolu Kumeka koji je prošle godine zamrznuo status kao vijećnik platforme Budimo grada, Dražen Čelar je na raspravi oko otkupa zemljišta Veterinarske stanice Varaždin, a kojoj su se usprotivili predstavnici Budimo grada, najavio da će mu danas biti posljednje sjednica na kojoj će sudjelovati, iako nije govorio o razlozima zašto odlazi uz komentar da ovo "ne može trpjeti".

- Gospodin Habijan je rekao da bi bilo bolje da ovdje uključimo nekoga drugoga. Meni je ovo zadnja sjednica, ja ovo stvarno ne mogu trpjeti i ja ovdje više neću biti. Bit će mjesto u povjerenstvu pa se možete kao pravnik uključiti i raditi. Jedino vas molim, kada me gledati u oči nemojte govoriti da lažem. Ja nikada nikome nisam lagao, ja to nikada vama ne bih rekao pa vas molim nemojte mi to ponavljati - rekao je Čelar.

- Jeste li vidjeli objavu koju ste stavili i gdje ste prozvali vijećnike HDZ-a za pogodovanje ili se ne slažete s tim. Ako se slažete onda lažete. Zato sam vam rekao da lažete kao i svima vama iz skupine Budimo grad. Koji je integritet onda povjerenstva, ako vas netko nazove i onda se izgubite da ne možete reći kao predsjednik povjerenstva da ne možete i trebate više vremena. Utapate ste. Donijeli ste to kako ste donijeli i odlučili ste politički to prebaciti na HDZ. Niste dorasli tom poslu - rekao je Habijan.

Odlaskom Čelara, postavlja se pitanje tko će sada preuzeti to mjesto. Nikola Kumek je zamrznuo status vijećnika u listopadu prošle godine, ali i Kumek se u vijeću našao nakon što je Ana Petrić zamrznula status vijećnice u vijeću. Vraća li se Petrić ili Kumek ili dolazi netko treći sada na ispražnjeno mjesto platforme Budimo grad, ostaje za vidjeti.