Direktorica varaždinske tržnice reagirala na navode gradskog vijećnika Ivana Čehoka

vv | 7.5.2024. u 12:47h | Objavljeno u Aktualno

Direktorica Gradske tržnice Varaždin Željka Vincek Strugar poslala je očitovanje na navode gradskog vijećnika Ivana Čehoka iznijete na konferenciji za medije, a očitovanje prenosimo u cijelosti:

'Kao direktorica Gradske tržnice imam obavezu reagirati na navode g. Ivana Čehoka u cilju zaštite ugleda tvrtke koju predstavljam i svojeg osobno. U Gradskoj tržnici zaposlena sam od 2015. godine na radnom mjestu Referent za ostale djelatnosti tržnice i upoznata sam sa svim segmentima rada tvrtke. Na poslove vođenja Dječjeg odmarališta Varaždin na Rabu upućena sam od strane poslodavca odnosno direktora. O mom radu, kao i radu ostalih djelatnica odmarališta svjedoči stalna popunjenost raspoloživih kapaciteta i veliki interes potencijalnih korisnika, kao i pozitivna iskustva svih onih koji su boravili u Odmaralištu. Moje ovlasti nisu bile na nivou donošenja odluka poslovne politike vezane uz financijsko poslovanje, investicije ili bilo kakvih drugih odluka vezanih uz plan poslovanja. Sve poduzete radnje bile su isključivo prema uputama i nalozima uprave. Na mojoj platnoj listi, kao i na platnim listama ostalih djelatnica odmarališta, nikada nije prikazan niti jedan prekovremeni sat, a svoju platnu listu za navedeni mjesec (kolovoz 2022.) mogu dati na uvid.

Nakon preuzimanja dužnosti privremene upraviteljice razradila sam detaljan plan rada tržnice u smjeru vraćanja kredibiliteta tržnice, održivosti i podrške lokalnoj zajednici, koji sam i predstavila na natječaju za direktora tržnice. Nakon imenovanja, preuzela sam dužnost svjesna odgovornosti direktora, ali svoje vrijeme i energiju ne želim trošiti na neutemeljena prozivanja nego predano raditi i ulagati u daljnji rast i razvoj tržnice. Napominjem da nisam politički aktivna, niti želim Gradsku tržnicu povezivati s bilo kakvim političkim konotacijama. Uvijek sam spremna na razgovor o konstruktivnoj kritici, ali se ne želim spuštati na nivo izjava koje imaju za cilj skupljanje jeftinih političkih bodova.

Na kraju, pohvaljujem sve djelatnike Gradske tržnice d.o.o. Varaždin koji su u izuzetno izazovnim uvjetima pokazali spremnost na rad i promjene kao bi zajedno stvorili bolje uvjete za tržnicu, njene korisnike i kupce.'