Danas počinju radovi na autocesti, na čvoru Sveta Helena u smjeru Zagreba; oprezno u prometu!

MGA | 11.10.2023. u 09:25h | Objavljeno u Aktualno

U srijedu, 11. listopada, u 10 sati, nakon što prođe jutarnja migracija korisnika, započinju radovi sanacije kolnika u zoni čvora Sveta Helena u smjeru Zagreba. Kolnik se sanira na dijelu traka za uključivanje čvora Sveta Helena u smjeru Zagreba te na glavnoj trasi (zaustavna i vozna traka), obaviještavaju iz HAC-a.

Planirani završetak radova je u nedjelju, 15. listopada, oko 15 sati.

Za vrijeme trajanja radova promet će se voditi suženom trakom čvora Sveta Helena za uključenje vozila u smjeru Zagreba, a glavnom prometnom trasom će se voditi samo pretjecajnom prometnom trakom, uz ograničenje brzine kretanja vozila.

- S obzirom na dnevnu migraciju korisnika prema Gradu Zagreba (posebice u jutarnjim satima), mogući su kraći zastoji i kolone vozila. U cilju postizanja što boljeg vođenja prometa i sigurnosti korisnika na ovom dijelu autoceste A4, mole se svi vozači za pravovremenim informiranjem o stanju i uvjetima na dionici autoceste te za poštivanjem postavljene prometne signalizacije na autocesti i održavanjem sigurnosnog razmaka - upozoravaju iz Hrvatskih autocesta.