Direktor Varkoma Vlado Vlašić

Članovi Nadzornog odbora Varkoma nisu upoznati plaća li direktor Vlašić račune

D.P./Varaždinske vijesti | 15.11.2016. u 12:51h | Objavljeno u Aktualno

Nakon što je javno objavljeno kako je direktor Varkoma Vlado Vlašić doista pod ovrhom tvrtke Čistoća zbog neplaćanja računa, a varaždinski SDP i HDZ zatražili su njegovu ostavku, komentar situacije zatražili smo i od članova Nadzornog odbora Varkoma.

Predsjednik Nadzornog odbora Sandro Miko, kazao nam je kako s konkretnom situacijom nije upoznat, ali kako će za idući tjedan sazvati sjednicu Nadzornog odbora.

- Ovo mi je prva informacija o tome, ali sigurno ćemo sazvati sjednicu na kojoj će se i ta točka možda naći na dnevnom redu - kazao nam je Sandro Miko te dodao kako se on ne bi doveo u situaciju da ostane nešto dužan bilo kome.

Za komentar smo zvali i njegovog zamjenika Alfreda Obranića koji također nije bio informiran o ovrsi nad Vlašićem.

- Ovo što znam, znam kao i svaki drugi građanin iz novina i ja svaki dan očekujem poziv sa sjednicu Nadzornog odbora. Prije sjednice ne mogu davati nikakve izjave, jer ću onda informiraniji - kazao je Obranić kazavši kako se NO posljednji put sastao prije mjesec i pol.

Nadzorni odbor Varkoma ima devet članova i to su redom Alfred Obranić, Milan Škvorc, Sandro Miko, Dubravko Vrdoljak, Krešimir Šalig, Milivoj Zajec (izabran od radnika) Neven Bosilj i Zlatan Mošmondor.