Čehok Bosilju: Valjda se vi osjećate kao ratnik, jer mi ne ratujemo! Foto: Krešo Đurić

Čehok Bosilju: Valjda se vi osjećate kao ratnik, jer mi ne ratujemo!

V.M./Varaždinske vijesti | 14.9.2018. u 15:20h | Objavljeno u Aktualno

Na Aktualnom satu sjednice Gradskog vijeća Grada Varaždina, vijećnik Neven Bosilj osvrnuo se na izdvajanja iz proračuna za promociju grada, ugovore s medijima koji bi trebali pratiti rad Gradskog vijeća i Grada Varaždina. 

- Molio bih mi se ukaže na što su ta sredstva utrošena na koje ugovore s medijima i slično? Vodi se nekakav medijski rat novčanim sredstvima poreznih obveznika protiv oporbe - ukazao je Bosilj.

Gradonačelnik Ivan Čehok odgovoriomu je da oni ne ratuju jer su preslabi da bi se bavili ratovima. 

- Kad već spominjete ratove, valjda se vi osjećate kao ratnik jer mi ne ratujemo, ne bavimo se ratovima preslabi smo da bi se bavili ratovima. To što vi i vijećnik Sevšek vodite privatne ratove preko medija je vaša stvar.

Vi ste Bosilj više bili u Varaždinskim vijestima posljednjih šest godina, nego ja. Mene se napadalo u ovom vijeću, a nitko mi nije dao pravo i mogućnost da se obranim. Samo se sjetite Tehnološkog parka tu su se govorile takve gluposti, koja ja nikad nisam rekao a kamoli obećao, to je bila jedna laž... U ovih godinu i pol nisam spominjao poimence nikog iz bivše vlasti, nego njihove postupke. 

- Javna tajna je bila da kad ste išli na one otvoren ili info stranice onda ste slali pitanja koja će vam postaviti - odgovorio mu je gradonačelnik dodavši kako novac ide za potrebe promocije gradskih zbivanja i projekata.