30% popusta na sav asortiman za 15 sretnika u Letizia concept store tijekom Špancirfesta

| 21.8.2024. u 10:53h | Objavljeno u Aktualno

Vodeća floristička kuća Letizia prepoznatljiva je po svojem stilu i ukusu, a u svojem asortimanu Concept storea između ostalog nudi i nakite, svečane torbice, ukrasne i odjevne predmete, ukrase i dodatke za dom i uređenje.

Po svom originalnom uređenju i nesvakidašnjoj ponudi nadaleko poznat Letizia concept store, smješten u baroknoj jezgri Varaždina, nastao je iz skromne cvjećarske radnje. Zahvaljujući upornosti, viziji i kreativnosti Letizije Zadravec izrastao je u etablirani brend posvećen obogaćivanju i uljepšavanju posebnih trenutaka svojih brojnih klijenata.

Tijekom Špancirfesta Letizia concept store nudi posebnu ponudu za unikatne nakite, elegantne svečane torbice, ukrasne i odjevne predmete, ukrase i mirise za dom i još mnogo toga.

Letizia concept store poklanja vam 30% popusta na sav asortiman osim cvijeća za 15 sretnih dobitnika za vrijeme trajanja Špancirfesta!
Za sudjelovanje potrebno je:
15 sretnih dobitnika biramo u petak 23.8.2024. - ako ćete biti jedan od 15 sretnih dobitnika imati ćete priliku pruštiti si ono što dugo vremena gledate i želite uz 30% popusta!

letizia_zadravec-9cmp.jpg