Varteks svladao Međimurje za povratak na treće mjesto na tablici

vv | 24.4.2024. u 07:59h | Objavljeno u Sport

Momčad Varteksa je jučer na stadionu Slobode u Varaždinu odigrao odgođeni susret 21. kola Treće nogometne lige Sjever u kojem su dočelali momčad Međimurja te upisali sigurnu 3:1 pobjedu.

U posljednjoj minuti prvog poluvremena, Dorian Jakupak na dodavanje Renana da Silve Souse, ulazi u kazneni prostor i pogađa za vodstvo na poluvremenu 1:0, Ivan Dolovski zabija za povećanje vodstva u 63. minnuti, a Petar Havojić stavlja točku na i odlične utakmice Bumbara, u 85. minuri, dok počasni gol za goste zabija Niko Ivančić, Varaždinac u dresu Međimurja, nekad član omladinskih kategorija Varteksa u 90+3 minuti utakmice.

- Čestitam igračima, stvarno mislim da su danas odigrali dobro, i mislim da smo kontrolirali utakmicu cijelim tijekom. Čeka nas Polet, tu je i kup, a drago mi je da su danas i igrači iz Škole nogometa dobili prigodu - kazao je Marko Trojak, pomoćni trener Varteksa.

- Čestitam Varteksu na pobjedi, u oovm trenu su oni ipak bolja ekipa, pogotovo, kad se igra u tjednu, a mi u niti jednoj utakmici u tjednu ne možemo biti pravi, jer nam nema igrača koji studiraju ili rade. To je jedan od razloga koji utječu na uvjerljivu pobjedu Varteksa, koji je zasluženo pobjedio - kazao je trener Međimurja, Antun Jukić.

Ovom pojedom Varteks je za jedan bod preskočio Pitomaču, te se vratio na 3. mjesto tablice, a slijedi im gostovanje u Svetom Martinu na Muri, kod Poleta.