Tomo Vertuš (lijevo) i Karlo Cindrić Foto: TK Varteks

Tomo Vertuš i Karlo Cindrić došli do naslova prvaka Vindi kupa u parovima

| 19.6.2018. u 10:42h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda, Teniski klub Varteks je bio domaćin Vindi kupa, turnira za dječake i djevojčice do 12 godina, a natjecanje u muškoj pojedinačnoj kategoriji donio je varaždinsko finale između dva tenisača TK Varteksa, Tomo Vertuša i Karla Cindrića, u kojem je bolji bio Tomo Vertuš.

Vertuš je do finala stigao pobjedama nad Antoniom Serdarevićem (TK Mladost) sa 6:0 i 6:0 te još jednim klupskom kolegom Vidom Skenderovićem (TK Varteks) sa 6:1 i 6:1, dok je Cindrić u finale stigao pobjedama protiv Tina Stunje (TK Koprivnica) sa 6:4 i 6:1 te Noe Levaka (TK Franjo Punčec) sa 7:6 i 6:3.

U parovima, Vertuš i Cindrić su udružili snage te osvojili naslov. U finalu su bili bolji od para Dominika Sabolića (TK Didon) i Noe Levaka sa 5:7, 6:4 i 10-8.

Vrijedne rezultate su ostvarili i Vid Skenderović te Ena Poljan. Skenderović je osvojio treće mjesto i u pojedinačnoj konkurenciji i parovima, dok je Poljan izborila četvrtfinale u pojedinačnoj konkureniciji i treće mjesto u parovima. Borbenost i dobru igru prikazala je i Lora Rajčević te naša najmlađa predstavnica TK Varteksa, Lara Likić.