Vid Skenderović, Tomo Vertuš, Ena Poljan i Karlo Cindrić (s lijeva) Foto: TK Varteks

Tomo Vertuš i Ena Poljan do odličnih rezultata na OP Vrbovca

| 12.6.2018. u 13:53h | Objavljeno u Sport

Proteklog vikenda se u Vrbovcu održalo Otvoreno prvenstvo Vrbovca, turnir 4. ranga za djevojke i dječake do 12 godina. Na njemu su nastupili tenisači i tenisačice TK Varteksa, a najbolji rezultat je ostvario Tomo Vertuš koji je osvojio drugo mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i naslov u parovima sa klupskim kolegom Karlom Cindrićem.

U pojedinačnoj konkurenciji je redao pobjede protiv Parisa Posavca (TK F. Punčec) sa 6: i 6:0, Ivona Jovanovića (TK Iteam) sa 6:1 i 6:1, u polufinalu je bio bolji od Karla Cindrića sa 6:1 i 6:3, dok je Noa Levak (TK F. Punčec) bio bolji u finalu od Vertuša sa 7:6 i 6:0. U parovima se Vertuš revanširao Noi Levaku u paru s Hrvojem Marićem za poraz u finalu pojedinačne konkurencije, a svladali su ih rezultatom 4:6, 6:2 i 10-8.

Ena Poljan je u ženskoj kategoriji osvojila sjajno treće mjesto u pojedinačnoj konkurenciji i drugo mjesto u parovima s Tarom Crnković (TK Pro junior).

Odličnu igru pokazao je i Vid Skenderović koji je izborio četvrtfinale pojedinačne konkurencije i polufinale parova sa Tinom Stunja (TK Koprivnica).