U sadašnjoj, pomlađenoj momčadi MNK Novi Marof, Ivan Sokser je među starijim igračima

Novomarofčani večeras ugošćuju vodeću Rugvicu

| 21.11.2015. u 08:01h | Objavljeno u Sport

U sklopu 5. kola Druge hrvatske malonogometne lige Sjever momčad Novog Marofa će večeras u svojoj dvorani ugostiti momčad Rugvice iz Dugog Sela. Bit će to sraz četvrtoplasiranih domaćina sa četiri boda i vodećih gostiju s 12 bodova.

Novomarofčani su u prvom kolu ove sezone odigrali u Sisku sa Siscijom 1:1, nakon toga izgubili su na Rabu od istoimenog domaćina 7:2, pobijedili u Novom Marofu Otočac 4:2 i izgubili u gostima od Zagreb 92 rezultatom 5:4.

- Ovu sezonu igramo s mladim kadrom, u momčadi je cijela bivša juniorska ekipa, od starijih je samo Sokser, a za večerašnju utakmicu po prvi puta moći ćemo računati i na Turkovića. Nama je bitno da ove sezone pokušamo složiti ozbiljniju ekipu i da sljedeće sezone pokušamo napasti prvo mjesto, ako će biti financija - naglasio je sportski direktor novomarofskog drugoligaša Dragutin Đakmanec.

Večerašnja će se utakmica protiv Rugvice igrati u 18 sati i 30 minuta u sportskoj dvorani u Novom Marofu.

- Želja nam je pružiti što bolji otpor, da vidimo koliko su realni mogućnosti našeg sastava u nadmetanju sa suparnikom koji ima ambicije ulaska u Prvu ligu - zaključio je Đakmanec.