Ivanec dobio novu turističku atrakciju - busom će promovirati planinarstvo Foto: Grad Ivanec

Ivanec dobio novu turističku atrakciju - busom će promovirati planinarstvo

Grad Ivanec/vv | 15.10.2023. u 08:12h | Objavljeno u Našim krajem

Ivanečki planinarski brend putovat će Europom

Zahvaljujući dobroj suradnji s autobusnim prijevoznikom koji često svojim busom ivanečke planinare razvozi na društvene izlete u zemlji i inozemstvu, rodila se ideja da se jedan autobus pretvori u pokretnog promotora planinarstva Ivanca. 

Stoga je Ivanec dobio novu pokretnu turističku atrakciju – autobus ukrašen logom Ivanca – Planinarskog grada i prepoznatljivim motivom planine Ivančice.

Projekt je to koji su zajedno realizirali Planinarski klub Ivanec i tvrtka SOS BUS d.o.o. Velimira Zagorščaka iz Ivanečkog Vrhovca.

Tu ideju je podržao i Grad Ivanec, koji je dao suglasnost za korištenje inače zaštićenog planinarskog brenda i loga. U tiskari Mimi u Ivancu izrađena je specijalna PVC naljepnica s tiskom i laminacijom, kojom je "obučen" cijeli bus.

autobus_logo_ivancice.jpeg

Tako će odsad ivanečki planinarski brend, dodatno označen logom Grada i Planinarskog kluba Ivanec, putovati diljem zemlje i inozemstva te atraktivnim izgledom privlačiti poglede.

Prvu promo vožnju, ovaj put samo za svoje članove i uzvanike, Planinarski klub i SOS BUS pripremaju u nedjelju, 15. listopada.

- Sjajna ideja i turistička promocija za Ivanec i njegovo planinarstvo! - zaključuju iz Grada Ivanca.