LJETO NA VOĆI Započela manifestacija u kojoj mali Voćanci mogu pokazati koliko su "spretni i fletni"

VV | 12.7.2023. u 10:00h | Objavljeno u Našim krajem

U sklopu manifestacije „Ljeto na Voći“ koju organizira Udruga „Vjeruj, možeš!“ pod pokroviteljstvom Općine Donja Voća u nedjelju, 9. srpnja, na župnoj livadi u Donjoj Voći okupilo se sedamdesetak djece kako bi sudjelovali u zabavnim igrama „Spretni i fletni“.

U igrama su sudjelovali i mali vatrogasci iz DVD-a Donja Voća. Sudionici su se okušali u brojnim izazovima. Natjecali su se skakanju u vrećama, tronogoj utrci, različitim igrama gađanja, nošenju jajeta na žlici. Nosili su košare na glavi, vozili tačke, „ružđili“ kukuruz, vezali žnirance i još mnogo toga. Ipak, najveće oduševljenje je bilo povlačenje užeta. U toj disciplini su se osim sudionika natjecale i okupljene žene i muškarci.

Osim zahvalnica za sudjelovanje dodijeljeno je i priznanje „najspretnijem i najfletnijem“ timu. Zabavne igre „Spretni i fletni“ su tek početak aktivnosti koje Udruga „Vjeruj, možeš!“ priprema za mještane Općine.

- Već ovu subotu slijedi „Kino na otvorenom“ i prikazanje filma „Putovanje jednog psa“ stoga pozivamo sve zainteresirane, i mlado i staro, neka se pridruže i uživaju u ljetnoj večeri. Daljnje aktivnosti pratite u objavama na društvenim mrežama Udruge „Vjeruj, možeš!“ - pozivaju iz Udruge.

Galerija slika