Varaždinski kuhari Ivan Tomas i Marin Pozder najbolji na natjecanu u Solinu

Napisao/la: -
 Varaždinci s dogradolnačelnikom Solina Ivicom Rakušićem i predsjednikom Udruge kuahara Splitsko-dalmatinske županije Ante Ojdanićem Varaždinci s dogradolnačelnikom Solina Ivicom Rakušićem i predsjednikom Udruge kuahara Splitsko-dalmatinske županije Ante Ojdanićem

Varaždinski kuhari Ivan Tomas i Marin Pozder bili su najbolji na trećoj Zlatnoj solinki, jednom od pet natjecanja Hrvatskog kuharskog kupa, a koje se od 7. do 9. veljače održalo u Solinu, u organizaciji Udruge kuhara Splitsko-dalmatinske županije.

Kao i u prvom kolu, pobijedio je Ivan Tomas iz varaždinskog restorana Fontana Crnković dok je drugo mjesto pripalo mladom Marinu Pozderu iz varaždinskog restorana Bedem

U kategoriji A, hladna plata, Ivan Tomas bio je drugi, a Marin Pozder zauzeo je četvrto mjesto. U kategoriji B, toplo jelo, Pozder je bio drugi a Tomas treći. Pozder je slavio u kategoriji C - desert, u kojoj je Tomas bio drugi.

U ukupnom poretku Ivan Tomas je osvojio prvo mjesto s 193 boda, a Marin Pozder je bio drugi s 190,33 boda.

Dražen Novosel

Novinar

Facebook komentari
Komentari ispod članaka ni na koji način nisu stavovi uredništva Varaždinskih vijesti te su za njih odgovorni isključivo čitatelji. Ističemo kako je stav redakcije da je zabranjeno vrijeđanje, govor mržnje te poticanje diskriminacije na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, dobi, rodnog identiteta ili spolne orijentacije. Svi komentari za koje uredništvo procijeni da su neprikladni bit će obrisani, a njihovi autori prijavljeni nadležnim tijelima.

Varaždinske-vijesti.hr koriste kolačiće (eng. Cookies) radi pružanja što boljeg korisničkog iskustva. Ako nastavite koristiti ovu web stranicu prihvaćate korištenje kolačića.