Ove djevojke bore se za titulu najljepše na izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

vv | 26.4.2024. u 20:12h | Objavljeno u Društvo

Odabrane su djevojke koje će sudjelovati u izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije koji će se održati 29. travnja u Hotelu Turist. Riječ je o izboru koji se održava u organizaciji novih direktorica, Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah, dok su organizatorice izbora na nacionalnoj razini Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade “Timeless beauty” i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Ela Pavličević

Ja sam Ela Pavličević i dolazim iz okolice Varaždina,visoka sam 183 centimetara. Prijateljice su me ponajvise potaknule da se prijavim na izbor za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije te sam tako neplanirano prosla dalje u drugi krug. Prolazak dalje mi je omogucio nova prijateljstva, predivne uspomene i jedan veliki izazov. U svoje slobodno vrijeme volim putovati ili druziti se sa prijateljicama, takoder komunikacija sa ljudima mi nije strana jer mi je to u opisu posla te sam tako uvijek otvorena za razgovor i sprema na sva pitanja. Uzbudljivo cekam sve izazove koje izbor nosi i veselim se konacnom rezultatu!

foto_1.jpg

Leonarda Šafran

Zovem se Leonarda Šafran i imam 17 godina. Visoka sam 170 centimetara. Dolazim iz malog mjesta pokraj Novog Marofa. Pohađam Srednju Strukovnu školu Varaždin, smjer kozmetičar. Svoje slobodno vrijeme volim provoditi u prirodi. Na izbor za Miss Beauty VŽ i MĐ županije sam se prijavila zbog novog iskustva, stjecanja novih prijateljstva i spoznaje nećeg novog, zanima sve što je vezano za moju buduću profesiju i ljepotu žene.

Leonarda.jpg

Lana Bistrović

Ja sam Lana Bistrović, dolazim iz Nedeljanca i visoka sam 176 centimetara. Od malena sam voljela modu i beauty svijet te sam se zbog toga i prijavila na Miss beauty Varaždinske i Međimurske županije. Ovo želim iskoristiti za stjecanje novih prijateljstva kao i ponajviše upoznala se sa čarima beauty svijeta. Svoje slobodno vrijeme provodim sa svojim društvom i u teretani.

lana.jpg

Antonija Oršuš

Moje ime je Antonija Oršuš, imam 17 godina i živim u Pribislavcu. Visoka sam 170 centimetara. Trenutno pohađam Ekonomsku i trgovačku školu Čakovec, smjer Upravni referent. Slobodno vrijeme provodim slušajući glazbu, šminkanjem i uređivanjem kose svojim prijateljicama i sebi. Na izbor Miss beauty Međimurske i Varaždinske županije prijavila sam se potaknućem svoje obitelji i prijateljica. Iako planiram upisati pravni fakultet oduvijek mi je velika želja baviti se modnim svijetom te se veselim stjecanju tog iskustva i novih prijateljstva.

Antonija.jpg