FOTO Zvuci klapske pisme raznježili Novomarofčane

Varaždinske vijesti | 11.2.2017. u 09:41h | Objavljeno u Društvo

Već tradicionalno, povodom Valentinova, KUD Marof sinoć je organizirao koncert klapa pod nazivom „Valentinovo uz klape“. U dupkom ispunjenoj dvorani Kulturnog centra Ivan Rabuzin koncert je održala jedna od najpoznatijih hrvatskih klapa Kampanel.

Neki od najvećih njihovih hitova su „Aj ća volin te“, „Anđele moj“, „Nedodirljiva“, „Moja ljube, lipi cvite moj“ u kojima je priliku imala uživati i publika u Novom Marofu. Sjajan koncert klape Kampanel nadopunile su svojim nastupom domaća ženska vokalna skupina Zipka iz Novog Marofa te klapa Marof.

Uz veliki broj Novomarofčana i gostiju na koncertu je bio i gradonačelnik Siniša Jenkač koji je prilikom pozdrava publici zahvalio i čestitao KUD-u Marof na nastavku tradicije organiziranja koncerata povodom Valentinova.

Organizacija koncerata i ovakvih događanja, u koju se aktivno uključuje i Grad Novi Marof, je s ciljem da sugrađanima ponudimo brojne zabavne sadržaje u našem gradu. Zajedno s Turističkom zajednicom, Pučkim otvorenim učilištem te udrugama, poput KUD-a Marof, svi zajedno radimo na tome da kroz godinu našim sugrađanima ponudimo obilje zabave i razonode. Mišljenja sam da su programi i sadržaji iz godine u godinu sve bolji, a tako ćemo nastaviti i ubuduće – poručio je Jenkač.

Galerija slika