Kako udruge u kulturi mogu doći do stručne i novčane pomoći

VV | 20.6.2018. u 18:17h | Objavljeno u Društvo

Kako do stručne i novčane pomoći Zaklada “Kultura nova” informirat će u četvrtak, 21. lipnja, od 10 do 13 sati u Klubu Europa media HNK-a javnost i organizacije civilnog društva, koje djeluju u kulturi o svojim javnim pozivima.

Zaklada se većinom financira od igara na sreću i nagradnih igara, putem javnih poziva pruža ruku organizacijama civilnog društva koje djeluju na području suvremene kulture i umjetnosti. Da bi se što kvalitetnije prezentirali javnosti, javne pozive koje su objavili 7. lipnja predstavit će u nekoliko gradova, između ostalog, i u Varaždinu.

- S obzirom na to da Zaklada djeluje već šest godina te da je broj organizacija koje se prijavljuju na javne pozive Zaklade iz Varaždina i okolice redovito jako mali, nadamo se da bismo tu činjenicu uspjeli prevladati predstavljanjem javnih poziva zainteresiranim organizacijama, ali i otvaranjem komunikacije s njima, postavljanja pitanja i rješavanja svih nedoumica vezanih uz javne pozive, naglašavaju u Zakladi, dodajući da se više o javnim pozivima može pronaći na mrežnim stranicama.

Označeno u