FotoRe:animator - prijavi se na fotografsko natjecanje udruga V.U.K. i nuSynergetic Foto: FB/Vakuum klub

FotoRe:animator - prijavi se na fotografsko natjecanje udruga V.U.K. i nuSynergetic

N.L./VV | 6.10.2016. u 20:07h | Objavljeno u Društvo

FotoRe:animator je jednodnevno fotografsko natjecanje u organizaciji Udruge mladih V.U.K. i udruge nuSynergetic, kojem je cilj privlačenje pozornosti na zapuštene prostore koji se nalaze na prostoru Varaždina.

Fotomaraton je dio projekta pod nazivom nuArs Session No. 1 koji je financijski djelomično podržao Grad Varaždin na temelju javnog poziva. Predviđen početak projekta je listopad, a sam događaj će se održati 23. listopada.

Postanite jedan od reanimatora napuštenih kutaka grada Varaždina, zabavite se, a usput i ponešto naučite! Predviđena su predavanja i radionice iz područja fotografije – rasvjeta, fotografiranje modela i arhitekture, tehnički aspekt fotografije... U planu je više lokacija, a prašina, paučina i zub vremena ipak neće biti jedine stvari koje ćete pokušati ovjekovječiti jer pripremamo razne performanse (glazba, moda, ples) koji će se održati na odabranim mjestima. Time se želi ukazati na nebrojene aktivnosti koje bi se mogle u tim prostorima održavati. Svojevrsni ples života koji se budi iz okolne smrti. Vaša oruđa su mašta i fotoaparat – pozivaju organizatori..

Link za prijavu:

https://goo.gl/forms/esFDKBGINmPGgD9I2

Prijave će biti otvorene do 20. listopada. Broj sudionika za ovaj događaj je ograničen, zato požurite!

Kotizacija za sudionike iznosi 30 kuna

Više informacija uskoro.