Poezija barda hrvatske poetske scene Enesa Kiševića na rimskim iskopinama Foto: TZ Grada Varaždinske Toplice/fb/ilustracija

Poezija barda hrvatske poetske scene Enesa Kiševića na rimskim iskopinama

jm/vv | 21.6.2023. u 09:20h | Objavljeno u Društvo

Tradicionalna poezija u kafići i prva ljetna manifestacija "Nocturnus COOLture vestigia lasae - Dodir s umjetnošću"

Udruga Ritam misli priređuje tradicionalno druženje u varaždinskom kafiću - Impuls poeziju, u srijedu, 21. lipnja, a u subotu, 24. lipnja, u Varaždinskim Toplicama i prvu ljetnu terapeutsko - poetsko – slikarsko - glazbenu manifestaciju "Nocturnus COOLture vestigia lasae - Dodir s umjetnošću".

Na Impulsu u Rock Art caffeu će svoje stihove predstaviti dvije autorice - Ana Piršljin i Katarina Pah, a za glazbeni ugođaj pobrinut će se poetsko glazbeni par Sonja Kušec Bećirević i Alija Bećirević iz Zagreba te Tena Antonija Torjanac iz Varaždina. Impuls će početi u 19 sati.

U Varaždinskim Toplicama publika će na rimskim iskopinama Aquae Iasae moći uživati u poeziji barda hrvatske poetske scene Enesa Kiševića. Uz njega će na lokalitetu svoje pjesme kazivati i Asja Kišević, Hana Kunić, Vlatka Bošnjak i Nenad Slukić. Ovu će ljetnu poetsku večer svojim nastupom uveličati harfistica Tara Franjić i gitarist Mihael Plantak, a kroz program će voditi Ružica Šafranec Kišur, Josip Šafranec, Ljubica Ribić i Milan Novak.

Za prvo izdanje ove književne manifestacije svoje će slike izložiti Ivica Nemec, Đurđica Nemec i Marija Čeber. Književna manifestacija u Varaždinskim Toplicama će početi u 20.45 sati.

ritam6.png