Originalni soundtrack predstave "LJUBIČASTO" je vani!

vv | 10.2.2024. u 14:15h | Objavljeno u Društvo

Originalni soundtrack nagrađivane predstave "LJUBIČASTO", redateljice i koreografkinje Sanje Tropp Frühwald, stiže u obliku albuma pod nazivom "LJUBIČASTOst“!

Riječ je o predstavi inspiriranoj klasikom "Romeo i Julija" Williama Shakespearea, nastaloj za varaždinski Kliker festival u produkciji VRUM performing arts collectiva, a u koprodukciji s PS Vindi, ekscenom i HNK u Varaždinu. Tekstovi predstave, koji govore o ljubavi, prijateljstvu i svemirskim avanturama, sada su pretočeni u songove autora, skladatelja i izvođača Vanese Petrac i Ivana Marojevića, iz benda "cura i dečko", te autorice dramatizacije same predstave Maje Katić.

Inače, ovu nekonvencionalnu i zaista posebnu glazbu Hrvatski Centar Assitej prošle je godine proglasio najboljom glazbom u predstavama za djecu i mlade u Hrvatskoj.

I dok je varaždinska promocija albuma "LJUBIČASTOst“ u pripremi, zagrebačka će se održati 17. veljače u Centru kulture na Peščenici – Kazalište KNAP, s početkom u 11 sati.

Osim koncerta, u sklopu promocije će se, uz par iznenađenja, održati plesna i likovna radionica, druženje sa zvijezdama albuma, kao i izvođača predstave "LJUBIČASTO"!

Ulaz je besplatan, no broj ulaznica je ograničen, pa svoju rezervirajte što prije na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ulaznice su dostupne od 11. veljače svakim radnim danom u Centru Knap na prvom katu od 9 do 20 sati. Na dan koncerta na blagajni Kazališta Knap od 10 sati.

LJUBIČASTOst - originalni soundtrack predstave LJUBIČASTO

Autori glazbe: Vanesa Petrac i Ivan Marojević Rojla
Autorice teksta: Vanesa Petrac, Maja Katić
Snimanje, miks i master: Marko Horvat, MHZ studio
Autorica projekta: Sanja Tropp Frühwald
Produkcija: VRUM performing arts collective
Nakladnik: VRUM performing arts collective

1920x1080.jpg