Luna, Manda i Ana natječu se za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije Foto: Igor Furjan

Luna, Manda i Ana natječu se za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije

vv | 24.4.2024. u 18:00h | Objavljeno u Društvo

Odabrane su djevojke koje će sudjelovati u izboru za Miss Beauty Varaždinske i Međimurske županije koji će se održati 29. travnja u Hotelu Turist. Riječ je o izboru koji se održava u organizaciji novih direktorica, Brankice Capan Vučić i Barbare Bukovec te casting managerice Valerie Vlah, dok su organizatorice izbora na nacionalnoj razini Sanja Bjedov Popović, utemeljiteljica nagrade “Timeless beauty” i vlasnica izbora Miss Beauty Croatia, te Tamara Roglić, Miss Beauty & Timeless beauty Croatia.

Luna Vadla 

Moje ime je Luna Vadla, imam 18 godina, visoka sam 173 centimetara i dolazim iz Sračinca. Pohađam Elektrostrojarsku školu u Varaždinu, smjer Tehničar za poštanske i financijske usluge. Želja mi je upisati Ekonomski fakultet. Veliki sam ljubitelj životinja, volim sport i glazbu. Do nedugo sam trenirala savate box a sada treninge odrađujem u teretani. Slobodno vrijeme volim provesti u krugu obitelji i prijatelja. Na izbor sam se prijavila jer oduvijek volim svijet mode i umjetnosti, te sam iz tog razloga odlučila iskušati sreću na ovom izboru. Iskreno se veselim svemu novom što ću naučiti novim prijateljstvima koje sam stekla i iskustvu.

Luna_Vadla.jpg

Manda Cimerman

Zovem se Manda Cimerman, imam 17 godina, visoka sam 170 centimetara te dolazim iz Hlebina, sela u okolici Koprivnice. Svoje slobodno vrijeme provodim aktivno u prirodi, bicikliranjem i trčanjem. Ljepota prirode vrlo često me inspirira i u crtanju u kome vizualno izražavam svoje ideje. Osim navedenog, ljubav za estetiku može se i objasniti time da sam se okušala i u izboru za Miss Beauty. Oduvijek sam voljela isprobavat nove stvari, hrabro se upuštala u sve izazove i savjesno obavljala zadatke. Uvjerena sam kako se svaka prilika u životu mora iskoristiti pa tako i prilika za sudjelovanjem na ovom izboru.

Manda.jpg

Ana Petak

Zovem se Ana Petak, imam 17 godina i dolazim iz Varaždina. Visoka sam 176 centimetara. Pohađam 3. razred 1. gimanzije u Varaždinu. Izbor za Miss beauty Varaždinske i Međimurske županije za mene je prije svega prilika za nova iskustva i izazove, ali i usvajanje novih vještina te moj osobni rast. U budućnoati bih se željela baviti modelingom, a ovaj izbor za mene je prvi korak u upoznavanju svijeta ljepote i mode.

ana.jpg