Hrvatska narodna stranka svim građanima želi čestit Božić i uspješnu novu 2024. godinu!

| 24.12.2023. u 19:02h | Objavljeno u Društvo

Hrvatska narodna stranka uputila je medijsko priopćenje uoči proslave Božića koji u nastavku prenosimo u cijelosti:

"Dragi građani, prije svega, želim Vam čestitati sretan Božić, a u novoj 2024. godini zaželjeti puno sreće i uspjeha. Kako se bliži kraj godine, želim Vam se obratiti i zahvaliti na vašoj podršci i povjerenju koje nam ukazujete. Zajedno sa vama radili smo na ostvarenju naših ciljeva i vrijednosti, a pojaviše na unapređenju kvalitete života svih naših građana.

Posebno sam ponosni na naše aktivnosti, politike i inicijative koje smo pokrenuli ili podržali u ovoj godini, poput osiguravanja sredstava za fiskalnu održivost vrtića. Uz to, naš saborski zastupnik, Predrag Štromar, jedan je od najzaslužnijih za rješenje problema bala u Varaždinu, koji je godinama opterećivao okoliš i zdravlje naših sugrađana. U saboru smo pokrenuli inicijativu za ugradnju liftova u stambene zgrade, kako bi se olakšao život osobama s invaliditetom, starijim osobama i obiteljima s djecom. Prije samo nekoliko tjedana podržali smo i set poreznih izmjena koje imaju za cilj veće plaće građana, manje poreze i veću konkurentnost našeg gospodarstva.

Također, zahvaljujem se i svim našim vijećnicama i vijećnicima u mjesnim odborima, gradskim četvrtima, općinskim i gradskim vijećima te županijskim skupštinama. Zahvaljujem se i svim dužnosnicima iz redova HNS-a na uspješnom vođenju svojih općina i gradova, kao i saborskom zastupniku Predragu Štromaru na izuzetnom zalaganju u provedbi naših politika u Saboru. Vaš rad i rezultati su dokaz naše snage i utjecaja na lokalnoj i nacionalnoj razini – poručio je Mirko Korotaj, v.d. predsjednika HNS-a. 

- Kraj godine je i prilika da pogledamo i ono što nas očekuje, a to je takozvana super izborna 2024. godina. U nju HNS ulazi spreman svojim Katalogom projekata i programa. S njime smo već upoznali dio javnosti, a aktivnije ćemo krenuti u promociju odmah nakon novogodišnjih blagdana. Uvjereni smo kako će naši dosadašnji rezultati i naši novi projekti kod birača naići na odobravanje i prihvaćanje te da ćemo to i pokazati odličnim rezultatima na svim izborima koji nas očekuju iduće godine. Za kraj svim građanima želim čestit Božić i uspješnu novu 2024. godinu – poručio je Krunoslav Lukačić, predsjednik Županijske organizacije HNS-a Varaždinske županije. 

- Na kraju, još jednom svima vama želim čestit i blagoslovljen Božić i sretnu novu 2024. godinu. Neka vam ovi blagdani donesu mir, radost i ljubav, a nova godina zdravlje, sreću i uspjeh. Hvala vam što ste dio naše obitelji i što zajedno gradimo bolju Hrvatsku – poručio je dr. sc. Igor Klopotan, predsjednik podružnice HNS-a Varaždin."