APEL Iz UDVDR Ivanec: Pomognite 20-godišnjem Matiji iz Bedenca

Varaždinske vijesti | 11.10.2018. u 09:49h | Objavljeno u Društvo

Iz ivanečke Udruge dragovoljaca i veterana Domovinskog rata sve ljude dobre volje mole za pomoć u liječenju sina jednog od njihovih članova. Naime, 20-godišnji Matija Bahun iz Bedenca teško je bolestan te mu je potrebna 24-satna njega i svaka pomoć je dobrodošla. Matija se već dvije godine bori s teškom bolešću te odlazi na liječenje u zagrebačku bolnicu Rebro.

Zbog sve većih troškova, koji najviše uključuju one za putovanja, ali i za nabavku posebne opreme prilagođene za njegovo teško stanje, kao i za skupe lijekove, pokrenuta je akcija za pomoć njemu i obitelji. U akciju su se već uključili Matijini prijatelji i susjedi, pomaže matični DVD Bedenec i mještani Bedenca i okolnih naselja, Matijini kolege iz NK Ivančica, kolege Matijinog oca iz UDVDR-Ivanec, Udruge veterana 7. GBR Puma, pomogao je i pomaže Radio SjeverniFM Ivanec, kao i još neke udruge i pojedinci. Matija je inače do bolesti bio aktivni nogometaš, golman u NK Ivančica Ivanec, te aktivan u lokalnoj sredini gdje je sudjelovao u organizaciji i provedbi brojnih manifestacija.

Račun za uplatu donacija otvoren je kod KENT BANKE d.d.: IBAN: HR3941240033233000909, PBO: HR02 – 2018, u korist Matija Bahun, Bedenec 207, Ivanec. SVRHA DOZNAKE: Donacija.

Označeno u