Zoran Kastel i Dario Jertec trenirat će i voditi momčad i u nastavku prvenstva, a pripreme će početi 4. siječnja Foto: Krešimir Đurić

Zoran Kastel i Dario Jertec ostaju na klupi varaždinskog prvoligaša

| 23.12.2020. u 15:34h | Objavljeno u Sport

Odlukom stručnih službi kluba u suglasnosti s Izvršnim odborom kluba pruženo je povjerenje domaćem treneru Zoranu Kastelu da s pomoćnikom Dariom Jertecom nastavi voditi prvu momčad Varaždina u nastavku sezone. Uz njih dvoje, stručni stožer će i dalje činiti kondicijski trener Bojan Golub te trener golmana Stanislav Posavec dok će Krešimir Gregurić biti priključen iz akademije u ulozi analitičara, objavljeno je iz varaždinskog nogometnog prvoligaša.

Nastavak priprema zakazan je za ponedjeljak 4. siječnja 2021. godine, a cjelokupni dio priprema bi se prema trenutnom planu trebao održati u Varaždinu. U slučaju nepovoljnih vremenskih uvjeta, alternativna lokacija je u pripremi.

U vodstvu kluba aktivno provode ovu zimsku pauzu za slaganje igračkog kadra za nastavak sezone i preostalih dvadeset utakmica HT Prve lige u kojima je cilj, kao i na početku sezone – osigurati ostanak u najelitnijem rangu nogometnog natjecanja u Hrvatskoj.

Tijekom narednih dana, klub će putem svojih službenih kanala obavještavati javnost i navijače o novim aktualnostima unutar kluba, poručeno je iz NK Varaždina.