Željko Vitez zamijenio preminulog Deana Vrbanića na poziciji predsjednika NK Zelengaja Foto: NK Zelengaj

Željko Vitez zamijenio preminulog Deana Vrbanića na poziciji predsjednika NK Zelengaja

| 26.2.2018. u 11:55h | Objavljeno u Sport

U subotu 24. veljače, održana je skupština NK Zelengaja Donji Kućan na kojoj je izabrano novo vodsto kluba. Za predsjednika NK Zelengaja izabran je Željko Vitez koji na to poziciji nasljeđuje pokojnog Deana Vrbanića. Novi-stari dopredsjednik je Roman Horvat, kao i tajink kluba Dražen Pavličević.

Iako je prošla 2017. godina za klub trebala biti slavljenička zbog obilježavanja 70 godina postojanja, osim gostovanja prvoligaša Intera Zaprešića, godinu je obilježila iznenadna smrt predsjednik Deana Vrbanića. Na skupštini su podneseni Izvještaj o radu, fnancijski izvještaj, kao i plan za 2018., te financijski plan. Svi izvještaji prihvaćeni su jednoglasno od strane članova kluba.

Novi predsjednik, Željko Vitez, u svom obraćanju članovima kluba uz naglasak na probleme sa kojima se klub susreće, kao najvažniji cilj naglasio je zadržavanja statusa kluba u 4. NL Čakovec-Varaždin, ulaganja dodatnog napora u radu sa mlađim uzrasnim kategorijama te daljnje poboljšane infrastrukturnih uvjeta za rad svih kategorija kluba.

IMAG0201.jpg

Označeno u