Započeo s radom ljetni nogometni kamp NK Vratna

J.Š./Varaždinske vijesti | 14.7.2018. u 06:07h | Objavljeno u Sport
Ljekarne VŽŽ

Na terenu NK Vratno, započeo je ljetni nogometni kamp namijenjen djeci uzrasta od šest do 10 godina, a održavat će se svakog dana u terminu od 18 do 20 sati.

Kamp pohađa 24 djece s područja općine Cestica, što je svakako respektabilna brojka i potvrda da je ideja o održavanju nogometnog kampa odlična i prijeko potrebna ovoj općini. Za djecu brinu treneri, koji su priredili različite igre i na taj način djecu upoznaju s nogometom. Najvažnija je dobra zabava, druženje i poticanje na bavljenje sportom, a za svakog polaznika osiguran je obrok i osvježavajuće piće.

Otvorenju je prisustvovao i zamjenik župana Varaždinske županije, Tomislav Paljak koji je u svom govoru istaknuo važnost brige za najmlađe, prepoznavanje ovakvih događaja kao bitnih u odgoju djece i pružanje pomoći u realizaciji.

Naime, Varaždinska županije prepoznala je ovaj projekt kao značajan doprinos u lokalnoj zajednici, te je na javnom natječaju raspisanom prošle godine, dodijelila sredstva potrebna za održavanje ovog nogometnog kampa.