Slavlje u svlačionici Dabrova zbog plasmana u finale Kupa Foto: facebook

Vujović: Napravili smo impozantan rezultat, a sve zasluge idu mojim igračima

| 13.5.2016. u 20:48h | Objavljeno u Sport

- Velike čestitke mojim igračima koji su me slušali i pratili od prvog dana. Napravili smo impozantan rezultat za varaždinski rukomet, a sve zasluge za to idu mojim igračima - komentirao je nakon večerašnje polufinalne utakmice protiv Dubrave i plasmana u finale hrvatskog Kupa trener GRK Varaždina 1930 Vladimir Vujović. Podsjetimo večeras je u polufinalu hrvatskog Kupa GRK Varaždin 1930 pobijedio Dubravu 26:21 i plasirao se, po prvi puta, u finale hrvatskog Kupa u sklopu Festivala rukometa u Umagu.

Nakon utakmice Vladimir Vujović bio je zatrpan telefonskim pozivima i čestitkama, koje je ovaj varaždinski rukometni trener zaslužio, s obzirom na učinjeni posao u svojoj prvoj sezoni na klupi Dabrova, a razgovore telefonom jedva je odrađivao zbog pjesme koja se orila među igračima GRK Varaždina 1930 zbog plasmana u finale Kupa.

- Što da Vam kažem o susretu? Bila je to teška utakmica u kojoj smo i peti put ove sezone pobijedili Dubravu, koja se večeras predstavila u najboljem izdanju do sada. Dubrava se puno bolje pripremila, bila je angažiranija, ali Matija Špikić je briljirao u kvalitetnoj obrani našeg sastava i bio je naš prvi igrač u susretu u kojem smo apsolutno zasluženo pobijedili. I bez ozljeđenog Vedrana Huđa pokazali smo kvalitetu - napomenuo je Vujović.

Vedrana Huđa najvjerojatnije, zbog ozljede, neće biti ni u nedjeljnom finalu protiv PPD Zagreba, koje će se igrati od 17 sati i 55 minuta, uz izravni prijenos na drugom programu HTV-a.

- Mi smo svoj posao napravili - kratko je poručio Vujović.