Josip Meštrić (lijevo) osvojio drugo mjesto na utrci na Braču Foto: BK Maraton Kreidler

Vozači BK Maraton Kreidlera uspješni na tri utrke

| 31.5.2016. u 18:24h | Objavljeno u Sport

Na otoku Braču se vozila posljednja utrka Kupa Hrvatske u disciplini maraton na kojoj su vrlo uspješno sudjelovali Josip Meštrić u kategoriji juniora i Dragan Mihalec u kategoriji sport. Josip Meštrić odličnim drugim mjestom potvrdio je drugo mjesto i u generalnom plasmanu, a Dragan Mihalec u kategoriji sport također osvaja drugo mjesto i drugo mjesto u generalnom plasmanu Kupa Hrvatske.

U Trogiru gdje se organizirao sportsko-rekreativni maraton te se vozio po otoku Čiovu i vraćao natrag u Trogir, u najjačoj kategoriji sport do 40 godina Matija Meštrić osvojio je odlično drugo mjesto. Jasmina Jambrović u kategoriji žena zauzela je deveto mjesto.

U Čakovcu je vožena četvrta cestovna utrka grada. Vozači Biciklističkog kluba Maraton Kreidlera su i ovdje pokazali da se i na cestovnim utrkama jako dobro snalaze. Velimir Čonkaš je u konkurenciji veterana A pobijedio, kod mlađih juniora Stjepan Hunjak osvojio je odlično treće mjesto, a Timotej Kocen četvrto, dok je Laura Horvat u kategoriji žena zauzela peto mjesto. Na utrci su još sudjelovali Branimir Šafran u veteranima A zauzevši četvrto mjesto, a Ivan Ružman je osvojio drugo mjesto u kategoriji sport.

Matija Meštrić (lijevo ) Trogir

Dragan Mihalec (lijevo) Brač

Stjepan Hunjak (desno) Čakovec

Velimir Čonkaš (sredina) Čakovec

Označeno u